Schilderwerk

Een duurzaam verfsysteem, lage onderhoudskosten en een perfect uiterlijk, dat is waar we onze diensten op inzetten. In de zoute zeelucht van Schiermonnikooog is goed buitenschilderwerk van groot belang om uw vastgoed te beschermen. Vakkundig schilderwerk staat en valt met voldoende aandacht en expertise voor de ondergrond. SchierSchilders heeft de kennis en ervaring in huis om dit goed in kaart te brengen. Om u kwaliteit te garanderen werken wij met Sikkens producten. Sikkens is al jaren marktleider en beschikt naast goede kwaliteit producten ook over uitstekende technische adviseurs die ons desgewenst voorzien van advies. We zeggen niet voor niets: "Uw vastgoed, onze zorg!" 

Bij het bepalen van sfeer is niets zo belangrijk als kleur en combinaties van kleuren. Het verdient aanbeveling om veel aandacht te besteden aan het kiezen van de juiste kleuren. Of het nu gaat om binnen- of buitenschilderwerk of wandafwerking, SchierSchilders adviseert u graag.

Voor het binnenschilderwerk werken wij met de nieuwste verfsoorten, die kras/stootvrij en afneembaar zijn. De producten zijn watergedragen en geurarm. U heeft daardoor geen last van een verfgeur in uw huis.