Wandbekleding & fotobehang plakken

Behang is een mooie afwerking voor uw wanden en door de grote keuze aan mogelijkheden is er voor elk interieur en ruimte een passend behang voor en unieke uitstraling en sfeer. 

Glasweefselbehang, ook wel glasvezelbehang, glasvliesbehang, glasweefselbehang of renovlies genoemd is decoratief en sterk. Doordat dit behang een scheuroverbruggend vermogen bezit, is het uitermate geschikt om op gehavende of onregelmatige wanden aan te brengen. Bovendien is het stoot- en krasvast en afgewerkt met de juiste materialen zeer goed reinigbaar. Glasweefsel is verkrijgbaar in verschillende patronen.

Traditioneel behang is te leveren in oneindig veel soorten, kleuren en designs. Dit zie je steeds vaker weer terug in moderne interieurs.

Met fotobehang kunt u in iedere ruimte de juiste sfeer creeëren, of het nu gaat om uw woning, vakantiehuisje of bedrijf. Met een mooie productfoto of bijvoorbeeld een foto van uw favoriete plek op Schiermonnikoog, met fotobehang kunt u een saaie wand eenvoudig omtoveren tot een prachtige beelddrager. Het fotobehang dat SchierSchilders gebruikt is in de meeste gevallen uit één stuk leverbaar en wordt snel gemonteerd. Een haarscherpe print en eenvoudig schoon te maken. Kortom: een prachtig product!

Zelf niet de juiste foto in uw bestand: Wij kunnen u een professionele foto aanleveren.